Kumppaneiden ja puolisoiden ryhmä la 24.5. klo 12-14

Kumppaneiden ja puolisoiden ryhmään ovat tervetulleita kaikki transihmisen kanssa suhteessa olevat ja seurustelua harkitsevat sekä eronneet. Voit tulla puolisoiden ryhmään sellaisena kuin olet. Ryhmässä on turvallista jakaa niin iloja kuin surujakin. Käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Ryhmän periaatteisiin kuuluvat luottamuksellisuus ja itsemäärittelyoikeus sekä omien ja toisten rajojen kunnioittaminen.
Ryhmässä keskustellaan läsnäolijoille ajankohtaisista aiheista. Painopiste on puolison omissa ajatuksissa, tunteissa ja kokemuksissa. Käsiteltyjä aiheita ovat muun muassa:

  • seksuaalisuus ja seksuaali-identiteetti
  • oma sukupuoli-identiteetti
  • ”kaapista tulo”: ratkaisut transprosessista ja -taustasta kertomisen suhteen
  • prosessiin liittyvät käytännön asiat, esimerkiksi hormonien vaikutukset ja lääkäritapaamiset
  • perhe- ja parisuhdekäsitykset sekä lapset
  • suhteet vanhempiin, työkavereihin jne.

Kumppaneiden ja puolisoiden ryhmä kokoontuu kerran kuussa lauantaisin klo 12-14. Paikalle voi tulla jo klo 11.45 vapaamuotoisen kuulumisten vaihdon sekä kahvin keiton ja tilan järjestelyn merkeissä. Ryhmä on avoin, eikä siihen tarvitse ilmoittautua, joten voit tulla mukaan myös kesken kauden, käydä tutustumassa ryhmään kertaluonteisesti tai käydä ryhmässä vain silloin tällöin.

Katso kokoontumiset tapahtumakalenterista.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design