Koulutus

Transtukipisteeltä voi tilata sosiaali- ja terveysalan työyhteisöjen ja oppilaitosten tarpeisiin suunniteltuja koulutuskokonaisuuksia Seta ry:n koulutussuunnittelijan kautta marita.karvinen [at] seta.fi. Koulutus on monimuotoista ja tarjoaa tutkimukseen perustuvaa tietoa, dialogia, tarinoita ja välineitä työntekijöiden omaan kasvuprosessiin sukupuolen moninaisuuden kohtaamisessa tilaajan toiveita huomioiden. Osassa koulutuksia on mukana Setan kokemuskouluttajia, jotka Transtukipisteen koulutuksissa ovat vapaaehtoistyötä tekeviä transihmisiä, intersukupuolisia tai läheisiä. Transtukipisteen työntekijät pitävät sosiaali- ja terveysalan asiantuntijapäivillä tietoiskuja ja luentoja.

Transtukipiste järjestää lisäksi yhteistyökumppaneidensa kanssa koulutuksellisia ja dialogisia verkostopäiviä ja teemakoulutuksia. Tulossa olevista koulutuksista ja messuilla esillä olosta kerrotaan pääsivulla ”ajankohtaista” ja ”uutisia” kohdissa.

 

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design