Kommentoi ministeriön esitteitä tasa-arvolaista!

Tasa-arvolakia muutetaan huomioimaan sukupuolivähemmistöt paremmin. Sosiaali- ja terveysmisteriö on yhteistyössä WoM Oy:n, Seta ry:n ja Ihmisoikeusliiton kanssa laatinut esitteitä uudistuksista.

Anna palautetta esitteistä ja auta kehittämään niitä. Onko esite toimiva ja ymmärrettävä? Mitä puuttuu ja mistä voisi karsia? Esitteitä on tehty viranomaisille, työnantajajille, oppilaitoksille sekä sukupuolivähemmistöille. Voit kommentoida esitteitä täällä

http://wom.fi/2015/01/sukupuolivahemmistojen-syrjintasuojaa-koskeviin-esitteisiin-halutaan-kommentteja/. Salasana: esitteet

Ministeriö järjestää myös työpajan torstaina 12.2.2015 klo 9-11 (Pihapaviljonki, rakennus on sisäpihalla, jolle pääsee Snellmaninkatu 5:n porttikongista). Kahvitarjoilun ja tilan vuoksi ilmoittaudu viimeistään maanantaina 9.2. osastosihteeri Mikko Auviselle, mikko.auvinen@stm.fi.

 

 

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design