Kirjoituspyyntö: sukupuolen moninaisuus nuorten opetuksessa

Haluatko auttaa lisäämään nuorten tietoisuutta sukupuolen moninaisuudesta?  Voit auttaa kertomalla omakohtaisista kokemuksistasi kirjoittamalla! Kerään 16-25-vuotiailta nuorilta kirjoitelmia, joiden aiheena on sukupuolen moninaisuuden käsittely koulussa ja nuorten opetuksessa. Käytän kirjoitelmia aineistona laatiessani Setan Transtukipisteen kanssa sukupuolen moninaisuutta käsittelevää yläkouluikäisille suunnattua oppituntimateriaalia. Kirjoitelmien pituudella ja muotoseikoilla ei ole väliä!

Voit kirjoittaa minulle alla olevaan sähköpostiosoitteeseen nimettömästi omia kokemuksiasi ja näkemyksiäsi liittyen sukupuolen moninaisuuden käsittelyyn yläkouluissa. Voit kirjoittaa esimerkiksi siitä, miten sinun koulussasi on käsitelty sukupuolen moninaisuutta, millaiset sukupuolen moninaisuuteen liittyvät asiat ole kokenut vaikeaksi käsitellä koulussa ja millaisia asenteita sukupuolen moninaisuutta kohtaan olet havainnut oppilailla ja koulun henkilökunnalla. Lisäksi voit kertoa esimerkiksi siitä, millaista sukupuolen moninaisuutta koskevaa tietoa olisit tarvinnut/tarvitsisit ja millaista tietoa oli/on saatavilla. Toivon, että kirjoittaessasi mainitset myös ikäsi. Antamiasi tietoja käsittelen vain minä, ja niitä käytetään vain tähän tutkimukseen. Tutkimuksen päätyttyä tiedot hävitetään asianmukaisesti. Vastaanotan kirjoitelmia 31.5. asti.

 

Linda Korpikoski

sosionomiopiskelija

Laurea-ammattikorkeakoulu

linda.korpikoski@laurea.fi

(p. 050 53 77 855)

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design