KehoÄänityöpaja transmaskuliineille Poikien Talossa 19.–20.3.2016

Haluasitko ilmaista itseäsi rohkeammin ja kokonaisemmin? Haluaisitko oman äänesi kuuluville ja löytää sisäisen voimasi? Tule tutustumaan omaan ääneesi ja itseesi. Löytämään äänesi vivahteikkuutta ja voimaa. Millainen oma ääneeni on ja miten sitä voisi vapauttaa? Mitä kaikkea toimivan äänen löytyminen voi minulle antaa?

KehoÄänityöpajassa syvennytään kuuntelemaan kehomielen yhteyttä ääneen. Opimme tunnistamaan äänessä ilmeneviä jännityksiä ja tunteita, jotka lukkiuttavat vapaata ilmaisuamme. Työskentely auttaa purkamaan näitä jännityksiä ja pidäkkeitä, jotka estävät ääntä ja kehomieltä vapautumasta. Kehotietoisuutta lisäävien harjoitusten avulla yhteys omaan ääneen vahvistuu ja kehollinen ilmaisu muuttuu autenttisemmaksi.  KehoÄäni-harjoitukset lievittävät kehon ja mielen välillä olevaa hälytystilaa mahdollistaen kehollisen läsnäolon. Harjoitteet ovat tietoisuutta lisääviä ja autonomista hermostoa tasapainottavia. Parhaimmillaan KehoÄäni-työskentely voi auttaa ihmistä löytämään uusia mahdollisuuksia ja tapoja toteuttaa itseä kokonaisvaltaisemmin ja rohkeammin.

Työpajassa keskitytään KehoÄäni-harjoitusten lisäksi myös erilaisiin ääniharjoituksiin, joilla muuttuvaa ääntä voidaan harjoittaa ja huoltaa. Opetuksessa huomioidaan jokaisen yksilöllinen sukupuolikokemus ja äänelliset lähtökohdat. Aikaisempaa laulutaustaa ei tarvita. Äänityöpaja on suunnattu pääosin alle 29-vuotiaille transmaskuliineille.

Äänityöpajan vetäjinä toimivat musiikkipedagogi (YAMK) ja transmiesten äänenmuutokseen erikoistunut laulunopettaja Demian Seesjärvi sekä hahmoterapeutti ja teatteri-ilmaisun ohjaaja Tommi P. Pesonen.

KehoÄänityöpaja transmaskuliineille Poikien Talossa la 19.3. 2016 klo 12.00 – 18.00  ja su 20.3.2016. klo 11.00 –17.00, osoite Kangasalantie 11, 00550 Helsinki. Työpaja on osallistujille maksuton.

Sitovat ilmoittautumiset 26.2.2016 mennessä sähköpostitse tommi.p.pesonen@poikientalo.fi

Tiedustelut:

demianseesjarvi@gmail.com

tommi.p.pesonen@poikientalo.fi
puh. 040 779 9582

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design