Kaffekvällen på Transstödcentralen för svenskspråkiga

Vi börjar ordna kaffekvällar på Transstödcentralen för svenskspråkiga transpersoner, interkönade, ickebinära, för de som funderar på sitt kön och för deras närstående.

Kaffekvällen erbjuder en trygg plats för samvaro och diskussion. Under kaffekvällen följer vi samma regler som i de andra referensgrupperna på Transstödcentralen: Diskussionen är konfidentiell. Alla har rättighet att definiera sig själv eller att låta bli. Du kan använda det namn på dig själv som känns bäst. Du är inte tvungen att delta i diskussionen, du kan också bara vara med och lyssna.

Transstödcentralens servicehandledare Miska Salakka leder diskussionen tillsammans med frivilliga personer från Transstödcentralen.

Kom med och njut av diskussionen och serveringen (kaffe, te, frukter, grönsaker och småkakor)!

 

Vårens kaffekvällar ordnas följande torsdagar klockan 19-21:

16.3.

6.7.

På Setas kontor, Pasilanraitio 5, 2. våningen.

Om du har någonting att fråga, kan du skicka e-post eller textmeddelande till addressen miska.salakka[at]seta.fi eller till nummret 050 371 6899.

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design