Intersukupuolisen lapsen oikeudet – lastenkirurgi Mika Venhola Akuutissa 15.11.12.

Jokaisella lapsella on oikeus tulla rakastetuksi juuri sellaisena kuin on. Yle Areenan Akuutissa torstaina 15.11.2012 lastenkirurgi Mika Venhola pohtii, toteutuvatko intersukupuolisen lapsen oikeudet.

 

Puheenvuoro on katseltavana ja kuultavissa Yle Areenalla osoitteessa http://areena.yle.fi/tv/1740943

Ohjelman viimeinen katselupäivä on 13.12.2012.

Mika Venhola puhuu intersukupuolisten lasten oikeuksista myösNäkymättömästä näkyväksi – sukupuolivähemmistöihin kuuluvien lasten ja nuorten oikeudet -seminaarissa tiistaina 20. marraskuuta klo 10-13 Eurooppasalissa (Malminkatu 16, Helsinki). 

Seminaarissa mukana Venholan lisäksi mm. Amnestyn tutkija Marco Perolini ja kokemusasiantuntijat. Seminaarin järjestää Amnestyn Suomen osasto yhteistyössä Setan ja sen Transtukipisteen, Trasek ry:n, Muu, mikä? -verkoston ja DreamwearClub ry:n kanssa. Seminaari on avoin medialle. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: amnesty.fi/tapahtumat.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design