Inhimillisesti transkokemuksesta

Keskiviikkona 28.1.2015 Juha Kilpiä julkaisi kirjan Nimestä minut tunnet. Teoksessa pääosassa ovat ihmiset kokemuksineen, suhteineen sekä kysymyksineen olemassaolosta ja elämästä. Esipuheessaan Kilpiä kirjoittaa kertovansa siitä, mitä on saanut oppia ohjatessaan Transtukipisteen miesten ja maskuliinien ryhmää. Kirja on tarkoitettu kaikille, jotka elävät moninaisessa maailmassa. Tämä näkyy koko kirjan otteessa. Sitä on helppo lukea ja sitä lukemalla on vaikea olla näkemättä toisten kokemusten kunnioittamisen tärkeyttä.
”Ihmisen halutessa korjata omaa sukupuoltaan hei ei ole korjaamassa sukupuoltaan vastakkaiseksi. Ihminen ei suurella todennäköisyydellä astu ääripään lokerosta toiseen ääripäähän. [..] Hän on korjaamassa sukupuoltaan enemmän omanlaisekseen – omanlaiseksi, mieheksi, naiseksi tai joksikin ihan muuksi.”

IMG_2520
Juha Kilpiä ja Nimestä minut tunnet

Teoksesta löytyy lisätietoja ja sitä voi tilata osoitteesta http://aktuaali.fi/kirja/
Hinta 12€.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design