Ilmoittautuminen Voimavaraleirille on alkanut

Voimavaraleiri on Trasekin ja Transtukipisteen vuosittain järjestämä yhteisöllinen leiri. Leiri on tarkoitettu kaikille transihmisille, muunsukupuolisille, intersukupuolisille, sukupuoltaan pohtiville sekä heidän läheisilleen.

Voimavaraleiri järjestetään tänä vuonna 25.-27.8. Uudellamaalla. Leiripaikka vaihtelee vuosittain, jotta se tavoittaisi paremmin eri puolilla Suomea asuvat ihmiset.

Tyypillisesti leirin ryhmissä on käsitelty osallistujia koskettavia aiheita. Lisäksi leirin ohjelmaan on kuulunut myös vapaaehtoista rentoa liikuntaa, pelejä ja muuta hauskaa yhdessäoloa. Kaikki ohjelma on vapaaehtoista, mihinkään ei ole pakko osallistua. Toivomme Sinun kirjoittavan ilmoittautuessasi toiveitasi ryhmien aiheiksi, koska haluamme koota leirin ohjelman leiriläisten tarpeiden ja toiveiden pohjalta mahdollisuuksien mukaan.

Majoitumme kahden ja neljän hengen huoneissa. Lisäksi voi majoittua omassa teltassa, asuntoautossa tai -vaunussa. Leiri maksaa 100 euroa työssäkäyville ja 50 euroa muille. Leirin hintaan sisältyy ruokailu. Pyrimme huomioimaan erityisruokavaliot. Mikäli matkakulusi olisivat este osallistumisellesi, voit olla yhteydessä palveluohjaajaan (sähköpostitse tai puhelimitse).

Leirille on mahdollista ottaa mukaan palvelukoira, mutta ei lemmikkejä, jotta leiri olisi mahdollisimman esteetön myös allergisille. Leirikeskus on esteetön saunaa lukuun ottamatta. Tarkempia esteettömyystietoja voi tiedustella palveluohjaajalta sähköpostitse: miska.salakka [at] seta.fi tai puhelimitse: 0503716899.

Ilmoittautuminen leirille alkaa keskiviikkona 17.5. klo 9.00 ja ilmoittautumislomakkeen löydät ilmoittautumisen alettua osoitteesta www.transtukipiste.nettilomake.fi

Ilmoittautumisessa etusijalla ovat ne henkilöt, jotka eivät ole aikaisemmin olleet leirillä ja joille vertaistukea omalla paikkakunnalla on saatavilla vähän tai ei laisinkaan. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet ja lasku sähköpostilla viikon sisällä ilmoittautumisesta. Ilmoittautuminen tulee voimaan vasta, kun osallistumismaksu on maksettu. Pyydämme sinua myös ilmoittamaan mahdollisimman nopeasti, mikäli et voikaan ottaa vastaan sinulle varattua leiripaikkaa.

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design