Ilmoittautuminen sukupuoleltaan moninaisten nuorten Haave -leirille on alkanut

25.-27.5. järjestetään Haave -vertaistukileiri sukupuoleltaan moninaisille 15-22 -vuotiaille (mm. trans-, intersukupuolisille, muunsukupuolisille, sukupuolettomille ja sukupuoltaan pohtiville) nuorille.

Leiri järjestetään Kirkkonummella (nouto lähimmältä juna-asemalta onnistuu). Leirin hinta on 60 euroa. Hintaan sisältyy ruokailu. Pyrimme huomioimaan erityisruokavaliot. Leirimaksusta voi tarvittaessa anoa vapautusta, joten älä jää pois leiriltä maksuvaikeuksien takia.
Leiri on päihteetön. Leiripaikka on esteetön. Majoittuminen tapahtuu pääsääntöisesti neljän hengen huoneissa. Jos majoitukseen liittyy erityistoiveita, tai jos sinulla on muuta kysyttävää ota yhteyttä ohjaajiin.

Lisätietoja:
Hanne Malkki: 040 5170 629.
sähköposti: hanne.malkki(at)evl.fi

Ilmoittautuminen alkaa ti 3.4. ja on auki 30.4. asti. Voit ilmoittautua tästä linkistä

Leirille valituille ilmoitetaan toukokuussa viikolla 19.  

Ilmoittautumislinkin löydät myös muiden järjestävien tahojen sivuilta:
snellu.info, sodesode.fi, kirkkonummenseurakunnat.fi, riihimaenseurakunta.fi

Vaikka järjestävinä tahoina on myös seurakuntia, eivät hengelliset asiat nouse esiin, ellei osallistuja itse niin toivo.

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design