Ikäihmisille

Sateenkaarisenioreille tarkoitettu avoin ja luottamuksellinen vertaistukiryhmä kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa. Vetäjinä toimii Setan ja Transtukipisteen henkilökuntaa. Tarkemmat kokoontumisaikataulut löytyvät Setan sivuilta.

Ryhmä on tarkoitettu seniori-ikäisille ja sitä lähestyville yli 55-vuotiaille. Tarkoituksena on tarjota turvallinen tila keskustella ohjaajien johdolla. Uusien jäsenten on helppo tulla mukaan, ja joka ryhmäkerran alussa käydään kuulumiskierros. Ryhmä on luonteeltaan vertaistuellinen ja sen aikana keskustellaan osallistujille tärkeistä aiheista. Toimintaa suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Ryhmän periaatteisiin kuuluvat luottamuksellisuus, itsemäärittely- ja itsemäärittelemättömyysoikeus sekä toisten kunnioittaminen.

Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen eikä toimintaan tarvitse sitoutua. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja antaa Setan seniorityön koordinaattori Touko Niinimäki: touko.niinimaki@seta.fi, puh. 050 354 0656.

 

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design