HELSINKIPRIDE 2018 – viikon tapahtumat Transtukipisteellä

ti 26.06. klo13-16 Setan toimistolla, Pasilanraitio 5, 2. krs.

Kylttitalkoot. Tule ideoimaan ja toteuttamaan omannäköisesi kyltti kulkueeseen! Tuo omat materiaalisia, jos sinulla on – jos ei, niin meiltä löytyy jonkin verran kylttimateriaaleja. Tarjolla mehua ja keksejä; jos tarvitset kunnon ruokaa, ota mukaan omat eväät!

 

ti 26.06. klo 19-21 Setan toimistolla, Pasilanraitio 5, 2. krs.

DreamWearClubin kahvi-ilta transvestiiteille ja heidän läheisilleen.

 

ke 27.06. klo 18-20.30 Setan toimistolla, Pasilanraitio 5, 2. krs.

Lauluilta Transtukipisteellä. Tervetuloa harjoittelemaan ja laulamaan – lauantain kulkuetta varten tai muuten vain – aiempina vuosina yhdessä vapaaehtoisten kanssa laatimiamme lauluja sukupuolen moninaisuudesta sekä toivelauluja.

 

to 28.06. klo 18-20 Setan toimistolla, Pasilanraitio 5, 2. krs

Kahvi-ilta Transtukipisteellä kaikille, jotka ovat joskus pohtineet omaa sukupuoltaan sekä heidän läheisilleen: esimerkiksi transihmisille, intersukupuolisille, sukupuolettomille, sukupuolikapinallisille tai muuten vaan sukupuoltaan pohtiville.

 

pe 29.06. klo 16-18 Snellussa, Toinen linja 8, sisäpihalta ovi sisään.

Tapaaminen sukupuoleltaan moninaisille (15-22 -vuotialle) nuorille Helsingin Kalliossa Snellussa. Tarjolla mehua, teetä, kahvia ja eväsleipiä  sekä hyvää seuraa! Paikalla Snellun työntekijöitä ja Transtukipisteen Kuura.

 

la 30.06. klo 11:30 – noin klo 14:45

Sukupuolen moninaisuus Pride-kulkueessa

Tule Transtukipisteen, Trasekin, DreamWearClubin ja Setan porukoiden kanssa marssimaan sukupuolivähemmistöihin kuuluvien, esimerkiksi trans- ja is-ihmisten oikeuksien puolesta! Löydät meidät noin klo 12 alkaen Senaatintorilta Aleksanterin patsaan luota.

 

la 30.06. noin klo 14:45- 17:30

Transtukipisteen piknik Kaivopuistossa

Tule kanssamme piknikille puistojuhlaan! Asetamme piknik-leirimme johonkin sopivaan kohtaan saavuttuamme kulkueesta puistoon. Löydät meidät Transtukipisteen kyltin alta tai tarkistamalla Transtukipisteen facebookista, minne olemme asettuneet. Paikalla TTP:n Sasu, Miska ja Kuura.

 

LISÄKSI:

Vaatteiden vaihtotori Transtukipisteellä tiistaista torstaihin:

Voit tuoda hyväkuntoisia, puhtaita ehjiä vaatteita ja asusteita ja viedä mennessäsi itsellesi paremmin sopivia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design