Haemme nuoria kertomaan sukupuolestaan vertaistukivideoille

Haemme nuoria kertomaan sukupuolestaan vertaistukivideoille

Kevään 2016 aikana Setassa kuvataan nuorten vertaistukivideoita, joiden aiheena on sukupuolen moninaisuus. Voit olla transsukupuolinen, muunsukupuolinen, sukupuoleton, transvestiitti, sukupuoleltasi määrittelemätön, intersukupuolinen, queer tai mitä vaan. Olisitko sinä valmis kertomaan oman tarinasi? Voit kertoa arjestasi, hyvistä ja huonoista kokemuksistasi, vanhempiesi ja lähipiirisi suhtautumisesta tai mistä ikinä haluatkaan kertoa ja mistä voi olla hyötyä sukupuoltaan pohtiville nuorille.

Kaikki videot kuvataan haastateltavan identiteettiä ja itsemääräämisoikeutta kunnioittaen, kunkin omista lähtökohdista. Tarinasi voidaan jakaa julkisesti verkossa tai esittää vain Transtukipisteellä osana asiakastyötä.

Videoihin osallistuminen on vapaaehtoista. Kuvaukset järjestetään pääkaupunkiseudulla. Jos olet alle 15-vuotias, kysythän esiintymiseen luvan myös vanhemmiltasi. Esiintyjät kirjoittavat kirjallisen kuvauslupasopimuksen videoita koskien.

Lisätietoa videoprojektista antaa Setan viestintäharjoittelija Luca Lönnfors llonnfors@gmail.com. Esiintyjät valitaan viimeistään 1.3.2016.

Esimerkkejä vertaisvideoista muualla

(kohdasta 16:05)

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design