Feminiinien ääniryhmän Solinan seuraavat tapaamiset Transtukipisteellä

Solinan seuraavat kokoontumiset ovat Transtukipisteellä (Pasilanraitio 5, 2. krs) tiistaina 3.11., maanantaina 16.11. ja tiistaina 1.12., kunakin päivänä kello 18.15 alkaen.

Kaikki feminiinisestä äänenmuodostuksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita, mitään aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Ryhmässä teemme yhdessä erilaisia ääniharjotteita (kukin voi päättää mihin harjoitukseen haluaa osallistua ja mihin ei). Lopuksi ne meistä, jotka haluava,t voivat jäädä treenaamaan laulamista yhdessä – minkäänlaista laulutaitoa ei oleteta tai edellytetä!

Yleensä harjoittelemme keskenämme vertaistuen merkeissä, mutta tiistaina 3.11. saamme opettajaksemme näyttelijä (TeM), transfeminiinien äänenmuodostukseen erikoistuneen laulunopettaja Petriikka Pohjanheimon. Tervetuloa löytämään uusia ulottuvuuksia äänestäsi turvallisessa ympäristössä!

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design