Etkö ole yksiselitteisesti mies tai nainen? Osallistu tutkimukseen!

Oletko henkilö, jonka sukupuoli-identiteetti ei ole yksiselitteisesti mies tai nainen? Osallistu haastattelututkimukseen:

Hei!

Olen muunsukupuolinen sosionomiopiskelija Turun AMK:sta. Teen opinnäytetyönäni haastattelututkimusta yli 18-vuotiaista henkilöistä, joiden sukupuoli-identiteetti ei ole yksiselitteisesti mies tai nainen. Tutkimuksen tarkoitus on tuoda näkyväksi erilaisia sukupuoli-identiteettejä ja sukupuoli-identiteetin vaikutuksia elämään. Haastattelut ovat luottamuksellisia eikä henkilöllisyys paljastu tutkimusraportissa. Haastattelu vie aikaa tunnista kahteen tuntiin. Teen haastattelut touko-kesäkuun aikana Helsingissä ja Turussa. Valitsen haastatteluun viisi henkilöä esitietojen perusteella. Haastateltavien joukko on pieni, joten joudun valikoimaan haastatteluun sukupuoli-identiteetiltään ja iältään erilaisia henkilöitä, jotta tutkimus toisi mahdollisimman monipuolista tietoa erilaisista identiteeteistä, ihmisistä ja heidän elämänkokemuksistaan.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan haastatteluun, niin vastaathan 10.5. mennessä seuraaviin kysymyksiin sähköpostitse:

– Miten kuvailet sukupuoltasi?
– Kuinka kauan olet tiedostanut sukupuolesi?
– Ikäsi?
– Milloin pääsisit osallistumaan haastatteluun?

Ystävällisesti

Miska Salakka
miska.salakka (at) luukku.com

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design