Esiintyjiä haetaan 18.11. TransHelsingissä pidettävään yhteisöseminaariin

Lauantaina 18.11.2017, osana sukupuolivähemmistöjen TransHelsinki -tapahtumaa, järjestetään Kaapelitehtaan Turbiinisalissa yhteisöseminaari sukupuolivähemmistöille ajankohtaisista aiheista. Haemme tilaisuuteen lyhyitä puheita, esityksiä sekä muunkinlaista ohjelmaa.

Tule mukaan esiintyjäksi tai vinkkaa kaverillesi! Toivomme moninaista esiintyjäjoukkoa. Aikaisempina vuosina puheenvuoroissa on ollut mm. omakohtaisia kokemuksia, tietoa ajankohtaisista sukupuolivähemmistöjä koskevista projekteista ja sukupuolentutkimusta. Myös musiikki, stand up sekä muut lyhyet voimauttavat esitykset ovat erittäin tervetulleita! Esitysten toivottu pituus on n. 5-20 minuuttia.

Lähetä esityksesi aihe ja kuvaus sen sisällöstä, sekä mahdolliset lisäkysymykset, sähköpostilla Transtukipisteen yhteisöpedagogille: sasu.mattila@seta.fi

Turbiinisalin aula ja itse sali ovat katutasossa, Turbiinisaliin pääsee esteettömästi suoraan sisäpihalta. Kaapelitehtaan pääovella on luiska, jonka kautta pääsee esim. Kaapelin Infoon ja ravintolaan. Pyrimme järjestämään tilasta helposti saavutettavan ja kerromme mielellämme lisää yksityiskohdista.

Kiitos!

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design