Ääniopetusta transmaskuliineille Transtukipisteellä

Musiikkipedagogi (AMK) ja transmiesten äänenmuutokseen erikoistunut laulunopettaja Demian Seesjärvi vetää äänityöpajaa transmiehille Setan tiloissa 8.-10.5.2014.

Yhteisessä työpajassa käydään läpi eri keho/ääniharjotteita, joilla muuttuvaa ääntä voidaan harjoittaa ja huoltaa. Opetuksessa huomioidaan jokaisen yksilöllinen sukupuolikokemus ja äänelliset lähtökohdat. Aikaisempaa laulutaustaa ei tarvita.
Lisäksi Seesjärvi esitelmöi transmiesten äänenmuutokseen liittyvän tutkimuksensa pääkohdat, jonka jälkeen on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille liittyen äänenmuutokseen transmiehillä.

Jokaisen on mahdollista varata yksityis/pienryhmätunteja etukäteen sähköpostitse demianseesjarvi@gmail.com.
Kaikille avoin työpaja pidetään lauantaina 10.5 klo:15.00-17.00. Yksityistunteja voi varata to 8.5 klo: 10.00 – iltaan ja perjantaina 9.5 klo: 12.00- iltaan. Lauantaina klo: 10.00- 15.00 ennen yhteistä ryhmätuntia.

Os. Pasilanraitio 5, 2.krs.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design