Ääneni äänityöpaja transmiehille Poikien Talossa 6.-7.6. 2014 – VIELÄ MAHTUU!

Tule tutustumaan omaan ääneesi. Löytämään äänesi vivahteikkuutta. Mikä on minun oma ääneni? Mitä ääneni minulle antaa?

Työpajassa käydään läpi eri ääni/kehoharjotteita, joilla muuttuvaa ääntä voidaan harjoittaa ja huoltaa. Opetuksessa huomioidaan jokaisen yksilöllinen sukupuolikokemus ja äänelliset lähtökohdat. Aikaisempaa laulutaustaa ei tarvita. Äänityöpaja on suunnattu pääosin alle 29-vuotiaille transmaskuliineille. Työpajassa Demian Seesjärvi esitelmöi myös transmiesten äänenmuutokseen liittyvän tutkimuksensa pääkohdat, jonka jälkeen on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille liittyen äänenmuutokseen transmiehillä.

Äänityöpajan vetäjinä toimivat

Musiikkipedagogi (AMK) ja transmiesten äänenmuutokseen erikoistunut laulunopettaja Demian Seesjärvi ja hahmoterapeutti ja teatteri-ilmaisun ohjaaja Tommi P. Pesonen

 

Ääneni äänityöpaja transmiehille Poikien Talossa pe 6.6. 2014 klo 14-19 ja la 7.6.2014. klo 10-15 Kangasalantie 11, 00550 Helsinki. Äänityöpaja on osallistujille maksuton.

Sitovat ilmoittautumiset 5.6.2014 mennessä sähköpostitse tommi.p.pesonen@poikientalo.fi

Tiedustelut:

demianseesjarvi@gmail.com

tommi.p.pesonen@poikientalo.fi

puh. 040 779 9582

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design