Sukupuolen moninaisuuden kohtaaminen asiakastyössä -keskustelutilaisuus Kajaanin kaupunginkirjastolla 8.7. klo 13-15

Sukupuolen moninaisuuden kohtaaminen asiakastyössä
-keskustelutilaisuus
Kajaanin kaupunginkirjastolla perjantaina 8.7. klo 13-15
Miten työntekijä voi huomioida esimerkiksi transsukupuolista tai transvestiittiasiakasta ja kohdata hänet mahdollisimman sensitiivisesti? Miten tukea sukupuoltaan pohtivaa nuorta? Mikä ihmeen muunsukupuolisuus? Mitä oikeastaan tarkoittaa sukupuolen moninaisuus?

Tervetuloa avoimeen tapaamiseen keskustelemaan sukupuolen moninaisuudesta Setan Transtukipisteen palveluohjaajan kanssa. Tapaamisessa on mahdollisuus pohtia ja keskustella sukupuolen moninaisuuden kohtaamisesta asiakastyössä sekä kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Tilaisuus on avoin kaikille sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille sekä alaa opiskeleville.
Transtukipiste on sukupuolen moninaisuuden asiantuntijayksikkö, joka tarjoaa maksuttomia palveluita transihmisille, intersukupuolisille ja muille sukupuoleltaan moninaisille sekä heidän läheisilleen. Lisäksi Transtukipiste konsultoi ja kouluttaa ammattilaisia sukupuolen moninaisuudesta.

Tilaisuus on Kajaanin kaupunginkirjaston (Seminaarikatu 15) Elias-ryhmätilassa. Tilaisuuteen voi tulla myös klo 13 jälkeen. Tilaisuus on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.
Lisätietoja tilaisuudesta saa tarvittaessa puhelimitse Transtukipisteen palveluohjaajalta numerosta 050 371 6899 tai sähköpostitse miska.salakka[at]seta.fi.

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design